Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Proeven met Ronald van Domaine Le Mazelet

24 april | 16:00 18:00

DOMAINE LE MAZELET

De wijn met het zwijn!

Ronald en zijn vrouw Wilma zijn geen onbekenden bij WIJN. en Pop-Up Proeven. Sterker nog, met hun wijnen is ons grote wijnavontuur eigenlijk begonnen. Fantastisch dus dat we nu samen met hen een proeverij kunnen organiseren in onze winkel die deze maand een jaar bestaat!

Vanaf 16:00u staan Ronald en Wilma klaar om al hun wijnen te laten proeven en weet ik zeker dat ze er een smakelijk verhaal bij zullen hebben.”

Le Mazelet is een Engels-Nederlandse samenwerking tussen Kim Nasmyth en Ronald van Breemen, beiden gepassioneerd om natuurlijke wijnen te produceren. Er worden dan ook geen chemische bestrijdingsmiddelen gebruikt en de toevoeging van sulfiet wordt tot een minimum beperkt. De druiven worden met de hand geselecteerd en geplukt. Deze op klei- en kalkgrond groeiende druivensoorten zorgen voor de ronde, volle en fruitige smaken, vaak aangevuld met de kruidige aroma’s uit de ‘Garrigue’.

Prijs: € 5,00 per persoon*

* Voor de organisatie van deze proeverij brengen we een klein bedrag in rekening. Bestel je na afloop van de proeverij voor minimaal € 50,- wijn, dan ontvang je je deelnamegeld retour.

Via onderstaande RSVP kun je je aanmelden. Enkele dagen voor het evenement ontvang je dan een betaallink via email.

WIJN. Alkmaar

Laat 50c
Alkmaar, 1811 EK Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Verantwoord alcoholgebruik

Bij Wijn. en Pop-Up Proeven laten we je kennis maken met unieke biologische wijnen. We doen dit graag op een verantwoordelijke manier en gaan er vanuit dat je hier zelf ook verantwoord mee om gaat.


Wijn kopen of proeven?
Alleen voor 18 jaar en ouder.

Wijn. en Pop-Up Proeven volgen alle regels en wetgeving omtrent de verkoop en het gebruik van alcohol. Bij ons kun je dus alleen wijn kopen en proeven wanneer je 18 jaar of ouder bent.

Ben jij 18 jaar of ouder?

of

Door op 'ja' te klikken bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent, gebruik mag maken van deze site en wijn mag kopen.